DTI wordt ook veel toegepast als er een (onderling) communicatieprobleem bestaat.

Zo kun je denken aan communiceren met baby’s of mensen met een verstandelijke handicap. Personen die dus niet in staat zijn om jouw te vertellen wat ze dwars zit en jij weet dat ze jouw iets te vertellen hebben, maar jij begrijpt het even niet…

Met de DTI techniek wordt je in mijn praktijk in een diepe hypnose gebracht en zorgen we ervoor dat er in deze hypnose een communicatie kan plaatsvinden via jouw zelf. De andere partij hoeft hier niet bij aanwezig te zijn.

Is het niet fascinerend dat dit mogelijk is ?

En omdat het niet nodig is dat jullie dezelfde taal spreken kan deze techniek in veel meer situaties gebruikt worden. Zo had ik laatst iemand die mij vroeg of ik deze techniek bij haar kon toepassen zodat zij met haar paard kon “praten” en eindelijk kon begrijpen wat het paard haar te vertellen had.

En ook dat is mogelijk, niet alleen je paard, maar ook met je hond, kat of eender welk ander dier dat jouw zo dierbaar is.

Wil je hier meer over weten, neem gerust contact met mij op. Dat kan via onderstaand contactformulier en ik bel u zo spoedig als mogelijk is.

 

 

 

[contact-form-7 id=”162″ title=”Contactformulier 1″]