Stel je eens voor hoe jouw leven eruit zou zien als je geen last meer zou hebben van alle ballast die je nu bij je moet dragen.

Angst, fobieën, depressiviteit, trauma’s, allergieën, verslavingen, noem maar op, zaken die een zware last voor jouw zijn. Of je vraagt jezelf af waarom jij nu net die persoon bent die door een burnout wordt getroffen, want jij bent toch die persoon die juist zo hard aan de weg aan het timmeren is. Of… waarom begrijp jij die ander niet, want ik doe toch zo mijn best om die te begrijpen…..

Als jij jezelf herkent in wat ik hierboven geschreven hebt moet je jezelf eens afvragen of het niet veel prettiger zou zijn om van die ballast af te komen. En ik hoor je al zeggen…. ik heb geen problemen, dus ik heb geen zielenknijpers nodig om mijn leven op de rit te zetten.

Precies ja,  dat is wat ik bedoel

Heb jij wel eens nagedacht of hypnotherapie misschien niet iets is wat jouw leven een stuk makkelijker kan maken ?  Interessant hé….

Hypnotherapie is heel breed inzetbaar en is een therapievorm die valt onder de alternatieve geneeswijzen. Naast andere technieken gebruiken we hypnose om in contact te komen met jouw onbewuste, want daar ligt de sleutel naar de oplossing. Hypnotherapie is een veilige en ontspannen manier om een gewenste verandering te creëren in jouw onbewuste brein, het centrale regelcentrum van jouw leven….

Het is helemaal niet waar dat jij tijdens de hypnose geen controle meer hebt, integendeel jij hebt alle controle, alleen wordt jij helemaal gefocust op de stem van de hypnotherapeut en dat zorgt ervoor dat jij in een trance komt, maar jij blijft er gewoon bij.

De meeste problemen kunnen in 2 tot 3 sessies worden opgelost, en soms is er dermate veel versnippering dat er meerdere sessies nodig zijn.  Ons basisprogramma is dan ook in 3 delen (sessies) opgebouwd, in de eerste sessie identificeren we het probleem, in de tweede sessie nemen we het probleem weg en installeren we de veranderingen en in de derde sessie ruimen we de rest van de rommel netjes op en bevestigen we de verandering die je dan al ondergaan hebt.

En mochten er dan nog restjes achtergebleven zijn, dan kunnen we die eventueel in een extra sessie opruimen.

Wil jij hier meer van weten, vul dan gewoon even onderstaand formulier in en dan neem ik snel contact met je op.

[contact-form-7 id=”162″ title=”Contactformulier 1″]